Lyssna på heavy metal

24 apr

Om heavy metal är musiken för dig finns det ett flertal sätt du kan gå tillväga på för att lyssna på musiken. I den här delen kommer vi kort gå igenom de olika tillvägagångssätten som finns för att lyssna på musik, till exempel heavy metal.

Streama heavy metal

Om du vill lyssna på heavy metal när du vill och hur mycket du vill är streaming det bästa alternativet. De flesta använder en streamingtjänst när de ska lyssna på musik. Du laddar enkelt ner tjänsten på din mobil eller dator för att sedan lyssna på musiken. Den vanligaste teaming-tjänsten är Spotify. Du kan lyssna gratis men då är det begränsat. Om du vill lyssna på musik via Spotify helt obegränsat finns det flera abonnemang att välja bland. Förutom Spotify finns också Apple music. På Apple music köper du musiken du vill strömma.

Köp heavy metal skivor

Även fast streamingtjänster är det vanligaste sättet att lyssna på musik kan du supporta dina favoritband genom att köpa deras skivor. Du kan köpa skivor i form av vinyl eller cd skivor. Det enda som krävs då är att du har en passande spelare. För att spela musiken högt behöver spelaren vara kopplad till en högtalare

Lyssna på radio

Heavy metal är kanske inte den vanligaste musikgenren som spelas på radio. Men om du till exempel lyssnar på radiokanalen bandit rock kan du få höra en hel del musik i din smak. För att lyssna på radio behöver du en radioapparat eller tillgång till internet då du kan lyssna på radio live på deras hemsida. Sedan kan du också använda bilstereon för att lyssna på radio.

Gå på konsert

Sist men inte minst kan du också lyssna på heavy metal genom att gå på en konsert med ditt favoritband. Många gånger behöver man dock resa en bit för ta sig till konserten. Men det kan det vara värt om du vill se ett band du tycker om live.

fitclub